Prikaz 1–12 od 21 rezultat

Biblioteka „KUVARI“

5.600,00 рсд

Komplet svih knjiga biblioteke „Kuvar“ koje sadrže ukusne recepte jednostavne pripreme. Uz svaki recept – od predjela do slatkiša je dato vreme za pripremu jela, označen kalorijski sastav i koliko je teško ili lako napraviti ga.

Nacionalne kuhinje

350,00 рсд

Afrika, Japan, Indija i Južna Amerika – čarobno putovanje oko sveta uz osamdeset recepata koji će vam omogućiti da otkrijete sastojke, ukuse i tajne tradicionalnih kuhinja dalekih kontinenata.

U ekspres loncu

350,00 рсд

Rizoto na sicilijanski način, jela sa pečurkama, sosovi sa mesom i patlidžanom, ukusna i prefinjena jela koja se pripremaju brzo i na jednostavan način. U čemu je tajna? U neprikosnovenom ekspres-loncu.

Jela od mesa

350,00 рсд

Suštinski sastojak naše ishrane još od najdavnijih vremena, meso je namirnica koja se može prilagoditi svakoj vrsti kuvanja. Može da se jede samo, uz povrće i začine i zadovoljava sve ukuse, obezbeđujući uravnoteženu ishranu.

Plodovi mora

350,00 рсд

Punjene školjke, ostrige, riba u zelenom sosu, puding od račića – ukusna i prefinjena jela koja će na trpezu doneti svežinu i mirise plodova mora. Specijaliteti za izuzetne prilike, ali i za svaki dan.

Hleb, pice i pite

350,00 рсд

Ukus tek ispečenog hleba, nazamenljiv miris pice, hrskavost vruće pite, mala i velika kulinarska zadovoljstva koja možete da doživite svakog dana, sami ili u društvu.

Povrće i salate

350,00 рсд

Povrće koje je nekada bilo samo običan prilog glavnom jelu, posle ponovnog otkrića mediteranske kuhinje i njenog uticaja na zdravlje, zauzima sve značajnije mesto u ishrani.

Lagana hrana

350,00 рсд

Izuzetno ukusna jela koja sadrže malo masnoća. U čemu je tajna? U jednostavnim i originalnim receptima koji ističu kvalitet i ukus sastojaka. Ovakvi recepti će vam omogućiti da bez bojazni od gojenja uživate u uštipcima od ribe, punjenom povrću, pa čak i slatkišima koji zadovoljavaju i najveće sladokusce.

Testenine na brzinu

350,00 рсд

Tradicionalno bogatstvo nepreveziđenih testenina koje se brzo pripremaju. Laki i zbavni recepti velikih majstora kuhinje, eksperimentisanje sa obiljem sastojaka, nove kombincije i regionalne varijate.

Ručak bez muke

350,00 рсд

Kada se ima malo vremena, kada naiđu neočekivani gosti, kada je kasno za kupovinu…Nemojte da se obeshrabrite. Uz ove jednostavne i brze recepte moćićete u poslednjem trenutku da prirpremite odličan obrok i prijatno iznenadite i najzahtevnije goste za stolom.

Klasične testenine

350,00 рсд

Tanjir klasično pripremljene testenine idealan je za svaku priliku. Karbonara ili „matrićana“? Na „šumski“ način ili zaljućena? Bilo da je sveža ili osušena, zapečena ili prelivena sosom, testenina ostaje nesporna kraljica italijanske kuhinje.

Sosovi i prelivi

350,00 рсд

Jednostavan, ali prefinjen način pripreme sosova i preliva oplmeniće ukus mesa i povrća, ali i sendviča i salata. Sposoban kuvar se prepoznaje i po umeću da znalački kombinuje različite ukuse i mirise.