Prikazani svi od ukupno 36 rezultata

Magije komplet 1-4

998,00 рсд

Komplet Magije se satioji iz 4 naslova:

Jednostavni trikovi – Ova knjiga predstavlja mnošto lakih, jednostavnih, pa ipak zadivljujućih trikova – kako uspraviti jaje, saviti kašiku, kako pretvoriti vodu u mleko i sl. Sav potreban pribor naći ćeš u kući i, uz malo vežbe, svojim predstavama oduševiti prijatelje i članove porodice.

Trikovi sa kartama – Ova knjiga predstavlja mnoštvo sjanjih trikova koji se izvode s kartama. Za njihove izvođenje najčešće nije potrebno ništa osim jednog običnog špila karata, tako da možeš odmah početi da ih uvežbavaš – kako učiniti da se odabrana karta okrene u vazduhu, kako sve kečeve skupiti jedan do drugog, kako učiniti da odabrana karta iskoči iz špila.

Naučna magija – U ovoj knjizi svi trikovi se zanivaju na nauci. Pregledno je objašnjeno zašto određeni trik uspeva. Ova knjiga je izvanredna prilik da se sazna o nauci kroz zabavu, dok izvodite čudesne trikove koji će oduševiti tvoju porodicu i prijatelje.

Čitanje misli – Ova knjiga predstavlja mnoštvo sjanjih trikova koji pokazuju čudesnu moć – publika će biti zapanjena kada se uveri da ste i stanju da čitate njihove misli i da predviđate budućnost. Iz knjige „Čitanje misli“ saznaćete: kako da pročitaš nečije misli, držeći mu ruke na slepoočnicama, kako da predvidiš koju će karticu tvoj tgledalac odabrati, kako da bilo koji dugačak broj učiniš deljivim sa četiri.

Bajke komplet 2

1.500,00 рсд

Ova interaktivna izdanja omogućiće vašoj deci da na što zabavniji način nauče engleski jezik, a da pri tom uživaju u svojim omiljenim bajkama. Svaka knjiga serijalaPročitaj mi bajku predstavlja kvalitetnu audio-vizelnu celinu, zabavni i umetnički doživljaj sa velikom edukativnom notom. Savremen dizajn, preglednost i zanimljive ilustracije su nešto što bajke iz ove edicije izdvaja od ostalih i koje se preporučuju kako deci, tako i roditeljima za zajedničko druženje. Možda najzanimljiviji segment edicije je audio CD koji se dobija na poklon uz svaku knjigu. Na CD-u se nalaze interpretacije bajki na srpskom jeziku koje čita Dragoljub Ljubičić Mićko, i na engleskom ih interpretira Ana Sofrenović. Nezaobilazan detalj svakog odrastanja su bajke. Dozvoliti svom detetu da uz iste bajke odraste i nauči sve što su i njihovi roditelji u svom detinjstvu, i to na mnogo zabavniji način i zajedno sa njima, od izuzetne je važnosti za odrastanje deteta. Ispričane razumljivim i jednostavnim jezikom i prilagođene svim uzrastima, bajke iz ove edicije u najboljem maniru pripovedačke tradicije prenose univerzalna i vanvremenska značenja. U posebnom delu na kraju svake knjige data su objašnjenja pojmova i rečnik engleskih reči. 1. Ali baba/Knjiga o džungli Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Ali baba i Knjiga o džungli, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova. 2. Krcko Oraščić/Mala sirena Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Krcko Oraščić i Mala sirena, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova. 3. Carevo novo odelo/Alisa u zemlji čuda Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Carevo novo odelo i Alisa u zemlji čuda, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova. 4. Mačak u čizmama/Pinokio Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Mačak u čizmama i Pinokio, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova. 5. Palčica/Aladin i čarobna lapma

Bajke komplet 1

1.200,00 рсд

Ova interaktivna izdanja omogućiće vašoj deci da na što zabavniji način nauče engleski jezik, a da pri tom uživaju u svojim omiljenim bajkama. Svaka knjiga serijalaPročitaj mi bajku predstavlja kvalitetnu audio-vizelnu celinu, zabavni i umetnički doživljaj sa velikom edukativnom notom. Savremen dizajn, preglednost i zanimljive ilustracije su nešto što bajke iz ove edicije izdvaja od ostalih i koje se preporučuju kako deci, tako i roditeljima za zajedničko druženje. Možda najzanimljiviji segment edicije je audio CD koji se dobija na poklon uz svaku knjigu. Na CD-u se nalaze interpretacije bajki na srpskom jeziku koje čita Dragoljub Ljubičić Mićko, i na engleskom ih interpretira Ana Sofrenović. Nezaobilazan detalj svakog odrastanja su bajke. Dozvoliti svom detetu da uz iste bajke odraste i nauči sve što su i njihovi roditelji u svom detinjstvu, i to na mnogo zabavniji način i zajedno sa njima, od izuzetne je važnosti za odrastanje deteta. Ispričane razumljivim i jednostavnim jezikom i prilagođene svim uzrastima, bajke iz ove edicije u najboljem maniru pripovedačke tradicije prenose univerzalna i vanvremenska značenja. U posebnom delu na kraju svake knjige data su objašnjenja pojmova i rečnik engleskih reči. 1. Crvenkapa/Pepeljuga Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Crvenkapa i Pepeljuga, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova. 2. Tri praseta/Ružno pače Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Tri Praseta i Ružno Pače, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova. 3. Olovni vojnik/Snežana i sedam patuljaka Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Olovni Vojnik i Snežana i Sedam Patuljaka, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova. 4. Snežna kraljica/Devojčica sa šibicama Knjiga na srpskom i engleskom jeziku sa popularnim bajkama Olovni Vojnik i Snežana i Sedam Patuljaka, a uz knjigu dolazi i audio CD gde bajke čitaju Ana Sofrenović i Dragoljub Ljubičić Mićko, kao i rečnik osnovnih reči i pojmova.

Prva saznanja komplet

1.050,00 рсд

Edicija „Prva saznanja“

 • 1. Engleski – Edicija „Prva saznanja“ obraća se deci na edukativan način, približavajući više od 350 predmeta i pojmova koji se tiču života na selu, ilustrovanih u boji. Ova knjiga pomaže deci da upoznaju i nauče nova imena i pojmove.
 • 2. Životinje – Edicija „Prva saznanja“ obraća se deci na edukativan način, približavajući više od 350 predmeta i pojmova koji se tiču životinjskog sveta na Zemlji, ilustrovanih u boji. Ova knjiga pomaže deci da upoznaju i nauče nova imena i pojmove.
 • 3. Selo – Edicija „Prva saznanja“ obraća se deci na edukativan način, približavajući više od 350 predmeta i pojmova koji se tiču života na selu, ilustrovanih u boji. Ova knjiga pomaže deci da upoznaju i nauče nova imena i pojmove.
 • Povez: Tvrd

Slagalice komplet 1-4

1.680,00 рсд
 • Kroz poznate dečje priče i bajke mališani mogu da razvijaju i motoričke sposobnosti.
 • Klasniče  bajke  ispričane su u  slikama i ilustracijama kroz šest puzli – slagalica, koje sadrži svaka knjiga.
 • Tvrd povez
 • Pismo: Ćirilica
 • Komplet sadrži 4 knjige:
 • 1. Pepeljuga
 • 2. Mač kralja Artura
 • 3. Mačak u čizmama
 • 4. Petar Pan

 

 

Ilustrovana istorija sveta komplet 4

1.500,00 рсд

Komplet sadrži šest knjiga: SEVERNA AMERIKA, EKSPANZIJA, GRAĐANSKI RAT, POČETAK 20. VEKA I PRVI SVETSKI RAT, OD VERSAJSKOG MIRA DO II SVETSKOG RATA, OD 1945. DO HLADNOG RATA, KRAJ KOMUNIZMA I 21. VEK, SAVREMENO DOBA

Ilustrovana istorija sveta – komplet 4

Pun kolor na ćirilici

Tvrd povez

Izdavač : Knjiga Komerc

Broj strana po knjizi : 48

 

Ilustrovana istorija sveta komplet 3

1.500,00 рсд

Saznajte kako su Španci, Portugalci, Francuzi i Britanci osvajali i naseljavali Severnu i Južnu ameriku između 1600. i 1800.

Ilustrovana istorija sveta – komplet 3

Pun kolor na ćirilici

Tvrd povez

Format: A4

Izdavač : Knjiga Komerc

Broj 48

Komplet sadrži šest knjiga: NASELJAVANJE AMERIKE, AZIJSKA I AFRIČKA CARSTVA, INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA, DOBA PROSVEĆENOSTI, NACIONALIZAM I ROMANTIZAM, DOBA IMPERIJA

Ilustrovana istorija sveta komplet 2

1.500,00 рсд

Krenite na fantastično putovanje kroz celokupnu istoriju – od Praistorije do Savremenog Doba. U 24 knjige edicije Ilustrovana Istorija sveta, pod budnim okom stručnjaka za antropologiju, istoriju i istoriju umetnosti ispisana je istorija sveta od praistorije do savremenog doba.Ilustrovana istorija sveta – komplet 2

Pun kolor na ćirilici

Tvrd povez

Format: A4

Izdavač : Knjiga Komerc

Broj strana po knjizi : 48

Komplet sadrži šest knjiga: RANI SREDNJI VEK, VANEVROPSKE ZEMLJE, EVROPA – KASNI SREDNJI VEK, RENESANSNA EVROPA, PUTOVANJA I VELIKA OTKRIĆA, RAĐANJE MODERNIH NACIJA

Ilustrovana istorija sveta komplet 1

1.500,00 рсд

Krenite na fantastično putovanje kroz celokupnu istoriju – od Praistorije do Savremenog Doba. U 24 knjige edicije Ilustrovana Istorija sveta, pod budnim okom stručnjaka za antropologiju, istoriju i istoriju umetnosti ispisana je istorija sveta od praistorije do savremenog doba.

Ilustrovana istorija sveta – komplet 1

Pun kolor na ćirilici

Tvrd povez Format: A4

Izdavač : Knjiga Komerc

Broj strana po knjizi : 48

Komplet sadrži 6 knjiga: PRAISTORIJA, MESOPOTAMIJA I BIBLIJSKE ZEMLJE, STARI EGIPAT I ANTIČKA GRČKA, RIMSKO CARSTVO, AZIJSKE CIVILIZACIJE, AMERIKA I PACIFIK

Koliko su… komplet

998,00 рсд

Koliko su brzi Čitajući ovu neobičnu knjigu naićićete na mnoge zapanjujuće podatke. Od sada ćete na svet gledati sasvim drugim očima. Da li ste znali da svinja trči brže od krokodila? Ili, da je polarni medved brži od takmičarske jahte? Ili da je strela izbačena iz luka brža od najbržeg voza?

Koliko su dugački Čitajući ovu neobičnu knjigu naićićete na mnoge zapanjujuće podatke. Od sada ćete na svet gledati sasvim drugim očima. Da li ste znali da je velika bela ajkula skoro dva puta duža od automobila? Ili, da postoji jedna vrsta ose koja je kraća od zrna pirinča? Ili, da je most Golden Gejt skoro četiri puta duži od nosača aviona?

Koliko su veliki Čitajući ovu neobičnu knjigu naićićete na mnoge zapanjujuće podatke. Od sada ćete na svet gledati sasvim drugim očima. Da li ste znali da je mikročip manji od mrava? Ili, da je Triceratops bio dva puta veći od afričkog slona? I da je Jupiter veći od svih drugih planet zajedno?

Koliko su visoki Čitajući ovu neobičnu knjigu naićićete na mnoge zapanjujuće podatke. Od sada ćete na svet gledati sasvim drugim očima. Da li ste znali da je carski pingvin viši od dvogodišnjeg deteta? Ili, da je raketa Saturn V viša od Kipa slobode? Ili, da bi biljka džinovski kelp premašila po visini Krivi toranj u Pizi?

Komplet knjiga – Koliko su … 4 knjige u kompletu :

1. Koliko su brzi 2. Koliko su dugački 3. Koliko su veliki 4. Koliko su visoki

Tvrde korice

Pun kolor

Broj strana po knjizi 32

Moj prvi atlas komplet

899,00 рсд

Moj prvi atlas sveta 1 – Geografski atlas Evrope i Azije

Moj prvi atlas sveta 2 – Geografski atlas Afrike, Amerike, Australije i Okeanije Moj prvi atlas sveta

3 – Istorijski atlas – Praistorija, Stari i Srednji vek Moj prvi atlas sveta

4 – Istorijski atlas – Novi vek, XX. I XXI. Vek

Moj prvi atlas sveta 5 – Srbija

Dimenzije : 30 cm

Svaka knjiga ima 39 strana

 

Experimenti komplet

899,00 рсд

Komplet knjiga – Zabavni eksperimenti 1-4 Svetlost – prva od 4 knjige upoznaje čitaoca sa principima svetlosti : senkama, odbijanjem i prelamanjem svetlosti, sočivima i bojama. Sledeći postupna uputstva moći ćete da napravite mikroskop, svoju sopstvenu dugu, pa čak i fotografski aparat. Proverite kako šećer može da svetli.

Zvuk – druga od 4 knjige čitaoca upoznaje sa principima zvuka : kako nastaje, kolika mu je brzina, šta je ton, kakvi su zvuci u prirodi, kako čujemo.
Sledeći uputstva, čitalac će moći sam da napravi Paunovu frulu, model uha, čak i da izmeri brzinu zvuka.

Živi svet – treća od 4 knjige upoznaje mladog čitaoca sa svetom životinja, objašnjavajući kako životinje dišu, kako se hrane, kreću, rastu i razmnožavaju. Sledeći postupna uputsva iz knjige moći ćeš da gajiš gliste, napraviš model svojih pluća, pa čak i kućicu za ptice u svom parku ili bašti.

Vazduh – četvrta od 4 knjige mladog čitaoca upoznaje s naukom o vazduhu: šta je vazduh, šta je atmosfera, šta je vazdušni pritisak, kakve su osobine toplog i hladnoh vazduha, kako se premeti kreću kroz vazduh, šta je energija vazduha. Sledeći postupna uputstva, čitalac će moći sam da napravi barometar radi vremeneske prognoze, da vidi kako karton lebdi, da napravi jedrilicu.

Desetine zanimljivih eksperimenata i projekata za letnji raspust
Učenje kroz zabavu
Živopisne ilustracije
Lako dostupni materijali
Jednostavna uputstva
Tvrd povez
Ćirilica

100 otkrića komplet 1

1.600,00 рсд

Stotine činjenica, stotine sjajnih slika i duhovitih ilustracija, stotine zanimljivih kvizova predstavljeno je u ovoj ediciji 100 OTKRIĆA.

Komplet sadrži sledeće knjige:

1. LJUDSKO TELO
2. ARHEOLOGIJA
3. ASTRONOMIJA
4. EVOLUCIJA
5. GLADIJATORI

Opis:

-tvrd povez
-27 cm
-48 str.
-ilustracije
-činjenice
-kvizovi

Umetnost u svetu – komplet

790,00 рсд

Mikelanđelo i njegovo vreme U Evropi je u 14. veku nastupio uzbudljiv period napretka i promena, danas poznat pod nazivom renesansa. To je bilo vreme kada su slikari, vajari i naučnici počeli da iznova otkrivaju veličanstvena dela drevnih civilizacija Grčke i Rima. Mikelanđelo, koji je u to vreme živeo u Italiji, smatra se jednim od najvećih majstora renesanse.

Pikaso i njegovo vreme Umetnost u svetu upoznaje mlade čitaoce sa glavnim umetničkim periodima i umetnicima koji su doprineli njihovom razvoju. U vreme tih perioda, u drugim delovima sveta nastajali su različiti umetnički stilovi, od kojih su mnogi prikazani u ovoj knjizi. početkom 20. veka, došlo je do dramatičnih promena u umetnosti. Pojavilo se mnoštvo novih stilova i tehnika, uključujući kubizam, nadrealizam i fovizam. U ovoj knjizi su predstavljena dela Pikasa i mnogih drugih umetnika tog vremena.

Renoar i njegovo vreme Impresionizam je nastao u Francuskoj sedamdesetih godina 19. veka. Slikari impresionisti su želeli da prave slike koje bi odražavale svetlost i atmosferu njihovog okruženja. Renoar je živeo u Francuskoj tog vremena, i on se smatra jednim od najslavnijih majstora impresionističkog slikarstva.

Komplet knjiga – Umetnost u svetu 3 knjige u kompletu : 1. Mikelanđelo i njegovo vreme 2. Pikaso i njegovo vreme 3. Renoar i njegovo vreme

Tvrd povez

Pun kolor

Broj strana svake knjige 48

 

Čarolija bajke – 4 knjige

499,00 рсд
 • Najlepše bajke smo spremili u ovom čarobnom kompletu.
 • Čarolija bajke- komplet od 4 knjige, sadrži:
 • Pinokio – je jedan nevaljali dečak. Crvčak Pričalica i Plava Vila ga uče da bude dobar i poslušan, ali Pinokio više voli da bude lažov, čak po cenu toga da zauvek ostane drveni lutak…
 • Snežana – je dobra, nežna i lepa devojka, ali zla maćeha je ne voli. Njeni prijatelji patuljci i jedan dobar princ će joj se naći u nevolji…
 • Aladin – je divna istočnjačka bajka, priča o siromašnom mladiću koji je uz pomoć čarobne lampe postao mudar i omiljen vladar.
 • Knjiga o džungli – je priča o Mogliju „ljudskom mladunčetu“ koje je odgajio čopor vukova i o drugim životinjama koje su mu postale prijatelji ili neprijatelji…
 • Tvrd povez, pismo ćirilica.
 • Broj strana: 16.

Zaljubljena tetka

320,00 рсд

Poznata muzička umetnica na uzvišen i neposredan način iskazuje ljudska, lična osećanja, neprikrivenu i nesputanu iskrenost zaljubljene šansonjerke pišući poeziju i prozu. Ne povlađujući deci, maštovito, nadahnuto i sugestivno u bajci pod nazivom „Zaljubljena tetka“ kazuje u ime lepšeg i pravednijeg sveta.

Pinokio

280,00 рсд

Pinokio je jedan nevaljali dečak. Cvrčak, Pričalica i Plava Vila uče ga da bude dobar i poslušan, ali Pinokio više voli da bude lažov, čak i po cenu da zauvek ostane drveni lutak. Ipak, dobra vila ga…

Aladin

280,00 рсд

Ova divna istočnjačka bajka, priča o jednom mladom besposličaru koji je, zahvaljujući čarobnoj lampi, postao mudar i omiljen vladar. Kako je uspeo? Otkrijte u ovoj bajci…

Knjiga o džungli

280,00 рсд

Mogli je „ljudsko mladunče“ koje je u džungli odgajio čopor vukova. Oko njega se kretalo mnogo životinja koje su mu postajale prijatelji ili neprijatelji…

Moj prvi bukvar

240,00 рсд

Ova knjiga napravljena je za decu predškolskog uzrasta s ciljem da razviju veštinu pisanja koju će dodatno usavršavati u školi. Uz igru, zabavu i maštovite ilustracije deca će razvijati finu motoriku šake i prstiju i naučiće da pravilno drže olovku, prave odgovarajući pritisak olovkom na papir, prepoznaju sva slova i osnovne reči.

Snežana

280,00 рсд

Snežana je dobra, nežna i lepa devojka, ali zla mećeha je nepodnosi. Njeni prijatelji patuljci i jedan dobar princ pomoći će joj, a mećeha će skončati…

Osvajač vazduha

360,00 рсд

Romani Žil Verna opisuju jedan izuzretni svet i spadaju u prve početke naučneo-fantastikčne književnosti, uveliko su odgovarali intresu i ukusi čitalačke publike u drugoj polovini !9. veka. Istovremeno, njegovi romani su nagovrestili mnogobrojna otkrića 20. veka, koja su se do danas velikim delom ostvarila.

Tri musketara

360,00 рсд

Avanture trojice kraljevih musketara: Aramisa, Portosa i Atosa i novajlije D’Artanjana, mladog Gaskonjca, umešanih u intrige kralja Luja XIII i njegovog moćnog savetnika, kardinala Rišeljea

Robinzon Kruso

360,00 рсд

Brodolomnik Rombinzon Kruso je proveo 28 godina na dalekom tropskom ostrvu, na kojem je doživeo razne avanture pre nego što se konačno spasio i vratio u civilizaciju. Snalaženje na pustom ostrvu i borba za preživljavanje u divljini mu je olakšana kada je upoznao ljudeždera Petka koga je prevaspitao.

Knjiga o džungli

405,00 рсд

Topla i zabavna priča o dečaku Mogliju koga, kao bebu, pronalazi o odgaja porodica vukova. Odrastajući sa mladuncima vuka duboko u opasnim džunglama Indije, Mogli izrasta u dečaka spremnog da se uhvati u koštac sa svim opasnostima koje vrebaju u džungli. Ovo nadaleko poznato delo doživelo je nebrojeno mnogo izdanja u prevodu na više desetina jezika, kao i nekoliko crtanih i igranih filmskih verzija. Ipak, knjiga koju vam predstavljamo donosi jednu novinu u vidu bogatih i dokumentrano ilustrovanih dodataka na marginama svake strane. Čitalac tako stiče jedan nov, mnogo bogatiji doživljaj Indije, njenog biljnog i životinjskog sveta i istorijskog trenutka u kome je delo nastalo.

Avanture na izgubljenom ostrvu

360,00 рсд

Jedna od Barouzovih neprevaziđenih klasičnih pustolovina. Preživeli sa američkog broda za snabdevanje 1916. godine su se našli, zajedno sa posadom nemačke podmornice koja ih je torpedovala, na legendarnom ostrvu Kaprona, punom preistorijskih čudovišta. Ostrvo je okruženo liticama, gotovo nepremostivim i sa mora i sa kopna.

Odlazak sa izgubljenog ostrva

360,00 рсд

Nastavak avantura sa ostrva Kaprona na kome živi svet iz divlje prošlosti – dinosaurusi, pećinski ljudi. Ovo ostrvo čuva strašnu tajn, a jedan čovek se usuđuje da je razotkrije. On prevazilazi i poslednju prepreku i ulazi u svet čuda, terora i opasnosti koje prevazilaze i najslobodniju maštu.

Iščezli kontinent

360,00 рсд

Kratak naučnofantastični roman koji je Barouz pisao 1915. godine u jeku Prvog svetsko rata što je i uticalo na radnju. Evropa, daleke 2137. godine je upala u varvarizam, dok izolovana i politički ujedinjena zapadna hemisfera uspeva da se spase od uništenja.

Tarzan u podzemnom svetu

360,00 рсд

Edgar Rajs Barouz je stvorio Tarzana, pravog modernog superheroja koji živi u jednoj imaginarnoj i idealizovanoj Africi, u kojoj iz avanture u avanturu dolazi do sve neverovatnijih otkrića. Serijal o Tarzanu stekao je veliku popularnost i pretočen je u veliko broj filmova i serija.

Kalendar – deci na dar

240,00 рсд

Zbirka pesama za decu koje nose nazive svih meseci u godini, kao i osnovnih vremenskih pojmova kao što su godina, dan, sedam dana koja ima za cilj da približi značenje ovih terimina najmlađem naraštaju.

Bonton za đake

480,00 рсд

Bez jasnih normi ponašanja, deca odrastaju u konfuziji svojih društvenih uloga i nailaze na brojne teškoće u razvijanju ličnog identiteta. Ova knjiga će im na zanimljiv način pomoći u tome.

Koliko ima, reci svima

240,00 рсд

Slikovnica za decu u kojoj su kratko objšnjeni i ilustracijama predstavljeni pojmovi brojeva od 1 do 20.

Bonton za decu

240,00 рсд

Pravila lepog ponašanja koja uče decu da se snađu u različitim situacijama sa kojima se svakodnevno susreću.