Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Crvenkapa/Pepeljuga – srp/eng. 1. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Crvenkapa“ i „Pepeljuga“.

Tri praseta/Ružno pače – srp/eng. 2. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Tri praseta“ i „Ružno pače“.

Snežna kraljica/Devojčica sa šibicama – srp/eng. 4. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Snežna kraljica“ i „Devojčica sa šibicama“.

Carevo novo odelo/Alisa u zemlji čuda – srp/eng. 3. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Carevo novo odelo“ i „Alisa u zemlji čuda“ .

Olovni vojnik/Snežana i sedam patuljaka – srp/eng. 5. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Olovni vojnik“ i „Snežana i 7 patuljaka“ .

Ali-baba i 40 razbojnika/Knjiga o džungli – srp/eng. 6. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Ali-baba u 40 razbojnika“ i „Knjiga o džungli“.

Mač kralja Artura/Lepotica i zver – srp/eng. 7. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Mač kralja Artura“ i „Lepotica i zver“.

Palčica/Aladin i čarobna lampa -srp/eng. 8. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Palčica“ i „Aladin i čarobna lampa“ .

Mačak u čizmama/Pinokio – srp/eng. 9. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Mačak u čizmama“ i „Pinokio“.

Krcko Orašćić/Mala sirena – srp/eng. 10. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Krcko Orašćić“ i „Mala Sirena“.

Uspavana lepotica/Divlji labudovi – srp/eng. 11. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki „Uspavana lepotica“ i „Divlji labudovi“.

Petar Pan/Sebični džin – srp/eng.12. knjiga

480,00 рсд

Dvojezične klasične bajke na srpskom i engleskom jeziku sa rečnikom na kraju knjige i poklon CD-om sa interpretacijama bajki “Petar Pan“ i „Sebični džin“.